Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Півтисячі працівників «Корпорації КРТ» вимагають захистити їх право на працю

Сьогодні, 23 лютого, під стінами Львівської ОДА зібралось близько 500 працівників підприємства «Корпорації КРТ», які вимагали у влади захисту. Під час пікету представники КРТ вручили першому заступникові голови Львівської ОДА Богдану Матоличу резолюцію.

У своєму зверненні пікетувальники вимагаютьвід обласної влади втрутитись в ситуацію і вжити заходів щодо припинення спроб розвалити підприємство.

Зокрема, працівники підприємства скаржаться на постійний тиск з боку правоохоронних та перевіряючих органів та інформаційну війну, розв’язану проти них. Учасники пікету констатують, що обласна влада дистанціювалась від цього конфлікту, який триває уже близько двох років, незважаючи на неодноразові звернення працівників «КРТ» про допомогу.

«Ми були вимушені вийти на цей мітинг. Ми вже навіть чуємо погрози про нові перевірки, нові маски-шоу. Наші працівники перебувають у стресовому становищі. Ми не прихильники майданів, але змушені були вдатись до такої акції. Ми сподіваємось, що місцева влада, Львівська обласна державна адміністрація не залишить без уваги таку подію», - сказала Світлана Козинець.

Подаємо текст відкритого листа повністю:

Резолюція акції громадської непокори - відкритий лист звернення трудового колективу «Корпорації КРТ» до голови Львівської обласної державної адміністрації та депутатів Львівської обласної ради.

Шановний пане голово ЛОДА, голово обласної ради, шановні депутати!

Уж більше року триває цинічне цькування нашого підприємства. Відверто неправдиві звинувачення, перекручення фактів та нічим не підтверджені заяви про, нібито, тіньові схеми отримання прибутків руйнують репутацію підприємства.

Постійні перевірки та тиск правоохоронних органів, інформаційний бруд, що ллється на наше підприємство в ефірі окремих ЗМІє нічим іншим, як спробою розвалити підприємство. Усі ці заяви про, нібито, корупційні схеми, які стосуються нашого підприємства, абсолютно не відповідають дійсності. Це – лише чергова спроба за рахунок чорного піару та адміністративного тиску контролюючих органів витіснити наше підприємство з ринку.

Ми розуміємо, що є чимало тих, що не хотіли б бачити «Корпорацію КРТ» успішним підприємством.Нас різними методами – і такими заявами, і тиском відповідних органів просто хочуть змусити поступитисьз ринку.Такі неправдиві звинувачення не лише заважають нам нормально працювати, а й викликають постійні перевірки з боку контролюючих органів.

Ці брудні методи дають свої результати- працівники підприємства обурені тим, що за надуманими звинуваченнями проглядається чіткий спланований розрахунок розвалити підприємство. Втрата ділової репутації, відмова партнерів від співпраці, нервова обстановка на підприємстві та постійний стрес -ось далеко не всі наслідки цієї інформаційної атаки на наше підприємство.

Найбільш прикро, що ті, хто мали б першими стати на захист трудового колективу, що налічує більш ніж тисячу кваліфікованих працівників, фактично, залишили нас напризволяще. Сьогодні наша, місцева влада байдуже спостерігає за тим, як нищать наші робочі місця. Незважаючи на те, що саме з наших податків утримуютьсяпрацівники обласної адміністрації та обласної ради, ми не відчули жодної допомоги з їх сторони.

Незважаючи на постійний тиск та економічну кризу, «Корпорація «КРТ» залишається одним з найбільших підприємств, що займаються виробництвом на теренах Західної України. Заробітна плата на підприємстві одна з найбільших серед галузевих підприємств – в середньому 3 – 3,5 тис. гривень. Ми справно платимо усі податки та відрахування.

Зважаючи на це, ми закликаємокерівництво Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та депутатський корпус втрутитись в ситуацію і, вжити всіх заходів щодо припинення спроб розвалити наше підприємство.

Більше тисячі працівників «Корпорації КРТ», а також члени їх родинзвертаються сьогодні до вас, як представників та захисників інтересівгромади Львівської області з вимогою захистити наше підприємство від війни, розв’язаної проти нашого підприємства.

Від імені трудового коллективу та учасників акції громадської непокори «Корпорації КРТ»Світлана Козинець».

Після пікетування Львівської ОДА працівники «Корпорації КРТ» вирушили на другий пікет під назвою «ЗІК досить потурати знищенню підприємства!», який відбувся біля офісу однойменного телеканалу на Високу замку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ