Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«ZIK» готовий надати прямий ефір «Колійним Ремонтним Технологіям»: жодної цензури, - Добродомов

Ми готові надати прямий ефір «Корпорації «Колійні Ремонтні Технології», але в іншому випуску програми (не в цю середу, 15 лютого). Жодних вирізань коментарів там не буде. Всі звинувачення з боку керівництва цього підприємства є надуманими», – про це у коментарі Гал-інфо заявив ведучий програми «Хто тут живе» телеканалу «ZIK» Дмитро Добродомов.

За його словами, від телеканалу вимагали негайно надати ефір, що було неможливо.

Нагадаємо, 8 лютого предметом розслідування названої програми стала, зокрема, діяльність «Колійний Ремонтних Технологій». Запрошені представники корпорації на ефір не прийшли. Воднораз 14 лютого на прес-конференції віце-президент корпорації Світлана Козинець зазначила, що їх на програму начебто не запрошували, звинуватила Дмитра Добродомова у поширені безпідставних звинувачень і зажадала від телеканалу рівного доступу до ефіру.

Воднораз у коментарі Гал-інфо Дмитро Добродомов ще раз наголосив, що Ярослав та Богдан Дубневичі (співвласники корпорації) були запрошені на прямий ефір і мали можливість висловити свою позицію.

Він також додав, що вважає незаконним факт прослуховування його приватних телефонних розмов, які були оприлюднені на згаданій прес-конференції 14 лютого, і що такі факти має розслідувати СБУ і міліція, і він має намір написати відповідні заяви.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ