Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Колійні Ремонтні Технології» хочуть з’ясувати стосунки з Деньковичем у прямому ефірі

«Ми звернемося до усіх регіональних ЗМІ з проханням надати можливість в прямому ефірі зустрітися з депутатом Іваном Деньковичем та ведучим телеканалу «ЗІК» Дмитром Добродомовим для з’ясування правди про підприємство, – повідомила сьогодні, 14 лютого, піч час пресс-сконференції віце-президент «Корпорації «Колійні Ремонтні Технології» Світлана Козинець.

Зокрема, вона розповіла, що вефірі передачі «Хто тут живе» від 8 лютого 2012 року народний депутат Іван Денькович та ведучий програми Дмитро Добродомов уже не вперше безпідставно звинуватили підприємство, яким вона керує. Ані керівництво, ані представники трудового колективу на програму запрошені не були, а ті коментарі, які були показані, були вирвані з контексту і не відображали позиції підприємства.

10 лютого на ім’я генерального продюсера телеканалу ЗІК було відправдено лист з проханням надати можливість у прямому ефірі в тій же самій передачі висловити власну позицію, – повідомила Світлана Козинець.

Однак, за її словами, керівництво каналу ані письмово, ані усно не дало чіткої відповіді на прохання. Тому віце-президент Корпорації «КРТ» звернеться до представників місцевих телемедіа з проханням надати прямий ефір для того, аби в режимі дискусії з’ясувати усю правду про підприємство. До участі у цій передачі Світлана Козинець публічно запросила і Дмитра Добродомовим та народного депутата Івана Деньковича.

Крім того, Світлана Козинець прокоментувала інформацію, оприлюднену в ефірі телеканалу про те, що вона нібито перебуває в розшуку: «Під час вручення нашого листа п.Добродомову він в дуже різкий формі натякнув, що мною особисто вже повинна займатись прокуратура. Тому я сама зателефонувала до Львівської обласної прокуратури із питанням, чи є до мене, як до посадової особи Корпорації КРТ чи як до фізичної особи якісь претензії з боку цієї державної контролюючої організації. На це отримала відповідь, що жодних претензій до мене ця структура не має», – наголосила Світлана Козинець.

Під час прес-конференції керівник Корпорації «КРТ» оприлюднила документи, які свідчать про те, що станом на сьогодні жодної кримінальної справи ані проти підприємства, ані проти посадових осіб цього підприємства не існує.

Також Світлана Козинець повідомила, що 2 тижні тому вона подала до Франківського районного суду позов до Івана Деньковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ