Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комісія облради з питань зв’язків з українцями за кордоном налагодить співпрацю із комісією, очолюваною Оксаною Білозір

Комісія Львівської обласної ради з питань зв’язків із українцями за кордоном розгорне тісну співпрацю із постійною комісією Верховної Ради з питань закордонних українців (структурна частина комітету закордонних справ ВР), яку очолила львів’янка Оксана Білозір. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив секретар комісії ЛОР з питань зв’язків з українцями за кордоном Олесь Старовойт.
 За словами Олеся Старовойта, в п’ятницю, 28 липня, відбудеться засідання комісії облради, де члени комісії обговорять формат співпраці і розпочнуть роботу над проектами.
 «Наша комісія є новою, практично не було ніяких напрацювань, тому ми розпочинаємо працювати в руслі співпраці із комітетом закордонних справ, комісією з питань закордонних українців Верховної Ради»,  — сказав Олесь Старовойт.
 Нагадаємо, що Оксана Білозір очолила постійну комісію з питань закордонних українців. Комітет у закордонних справах створив сім підкомітетів та одну постійну комісію: головою постійної комісії з питань закордонних українців обрано народного депутата Оксану Білозір – повідомляє офіційний сайт Верховної Ради України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ