Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Комуністична партія України змінила вивіску і йде на вибори

Представники Комуністичної партії України мають намір брати участь у місцевих виборах 25 жовтня у складі партії «Нова держава», заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

«КПУ прийняла рішення брати участь у місцевих виборах у складі партії «Нова держава», на сьогодні це вимушений захід», – цитує його прес-служба партії в п’ятницю.

П. Симоненко підкреслив, що справи щодо заборони КПУ досі розглядаються в судах, але влада навмисно робить усе можливе, щоб не допустити комуністів до виборів.

Партія «Нова держава» входить у Всеукраїнське громадське об’єднання лівих і лівоцентристських партій і громадських організацій «Ліва опозиція», яке було створено 12 червня цього року. Співголовами об’єднання були обрані лідер КПУ П. Симоненко, члени КПУ Георгій Крючков і Валерій Солдатенко, лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко, член політради «Союзу лівих сил» Рудольф Поварніцин.

Нагадаємо, три наявні в Україні комуністичні партії законодавчо втратили можливість брати участь у політичному житті держави, у тому числі й у виборчому процесі.

Український Медіа Холдинг

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ