Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конференція ELSA зібрала відомих юристів України та закордону у Львові

73-й Міжнародний конгрес студентів-правників ELSA вперше зібрався в Україні, і саме у Львові відбулась маштабна юридична конференція на тему: методи дотримання законодавства різними фізичними та юридичними особами в Україні та закордоном.

Організатором одного з найвідоміших міжнародного заходу є локальний осередок міжнародної організації студентів-правників ELSA у Львові, а також ряд юридичних компаній, зокрема АО «Абданк».

Під час конференції обговорювали методи дотримання законодавства різними фізичними та юридичними особами в Україні та закордоном, а також порівнюватимуть українське законодавство із законодавством Європейських держав й слухатимуть відомих українських та закордонних спікерів.

«Важливо, щоб право було Міжнародним і щоб юристи та бізнес розуміли, що інвестиційно приваблива країна є надійною та законопослушною. Тому сьогодні важливо об’єднувати країни, об’єднуватись з Європейським Союзом  з метою захисту інвесторів. Відповідно тоді покращиться інвестиційний клімат, збільшаться інвестиції і Україна почне розвиватись швидше» - говорить спікер конференції, юрист Назарій Брезіцький.

На подію приїхало понад 300 учасників, як з України так і з-за кордону.

Організатори запевняють, що проведення такого заходу є дуже корисним для України. Адже це показує, що Львів готовий відкрити свої двері для учасників з різних країн з логістичної та транспортної точки зору . Також це популяризує нашу країну на Міжнародній арені.

Конгрес ELSA (The European Law Students' Association Ukraine)  -  це міжнародна платформа створена для спілкування між студентами-правниками з різних країн Європи, обміну досвідом та ідеями. Сьогоднішній захід присвячений розвитку особистих навичок, а саме у soft skills і hard skills та тренування для подальшої діяльності в Асоціації.

Таня Гудзовська

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ