Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс на назву АН-178 набув світового розголосу

Конкурс на назву АН-178 набув світового розголосу, - прес-служба ДП "Антонов".

7 грудня на офіційній сторінці ДП "Антонов" було розміщенно інформацію щодо попередніх результатів голосування на народну назву транспортного літака Ан-178. Конкурс триває більше місяця, ним охоплено близько 200 тисяч осіб, які з інтересом і дуже відповідально поставились до можливості дати новому украінському літаку гучне та красиве ім'я.

З початку голосування було отримано тисячі пропозицій. Близько до фіналу визначилась двадцядка лідерів - назв, які отримали найбільшу кількість вподобань користувачів соціальних мереж. Після останньої публікації з оголошенням попередніх результатів долучитися до конкурсу вирішив і… російський віце-прем'єр. Його думка з приводу результатів народного голосування сколихнула інформаційний простір. 

Конкурс на народне ім'я літака Ан-178 вийшов на фінішну пряму. Лідирує "Бандера"

За два дні з'явилися близько трьохсот публікацій, в тому числі й телевізійних сюжетів центральних каналів. Інформація про новий український літак, фото АН-178, вже два дні не сходять з перших шпальт закордонної преси. Деталі украінського конкурсу, перелік назв лідерів голосування заполонили простір і викликали ще більший інтерес до нового украінського здобудку. 

Після схвальних відгуків на двох світових авіасалонах, надзвичайна і широка підтримка нового літака в усьому світі є найкращим доказом його актуальності.

Нагадуємо, що конкурс продовжується. Враховуються всі(!) пропозиції, - на офіційних соціальних сторінках підприємства, ті, що надсилаються на електронну пошту та на поштову адресу ДП "АНТОНОВ".

Дякуємо всім та запрошуємо долучитися до голосування, яке триватиме до 19 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ