Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Координаційна рада Львівщини з підтримки антикризової коаліції відправить близько сотні представників Львівщини до столиці

Рішенням Координаційної ради Львівщини з підтримки антикризової коаліції було кожній із політичних сил (КПУ, СПУ та Партії Регіонів) відрядити до столиці своїх представників. Про це «Гал-info» повідомив прес-секретар  ЛРО Партії Регіонів Юрій Кріль.

Як повідомив перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов, його політична сила вже відрядила 50 активістів, ще планується виїзд 17 чоловік до столиці, де вони перебуватимуть кілька днів. Прес-секретар  ЛРО Партії Регіонів Юрій Кріль зазначив, що до Києва поїде півдесятка представників Львівського регіонального осередку. Натомість, львівські комуністи своїх партійців до Києва не відряджатимуть.
Перший секретар обкому КПУ Олександр Калинюк зазначив, що у Києві є міський комітет КПУ, який забезпечить належну присутність партійців під час масових акцій.
Нагадаємо,  у суботу, 15 липня, була створена Координаційна рада Львівщини з підтримки антикризової коаліції, до керівного складу якої увійшло по два представники від обласних організації політичних партії КПУ, СПУ та Партії Регіонів.  
  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ