Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Козицький закликав мешканців області взяти участь у флешмобі #Великдень_вдома

Голова Львівської ОДА Максим Козицький закликав мешканців області приєднатися до флешмобу #Великдень_вдома, - інформує прес-служба ЛОДА.
Максим Козицький

Для цього потрібно зробити світлину процесу підготовки або святкування Воскресіння Христового в домашніх умовах. Опісля – викласти фотографію у Facebook.

“Пропоную приєднатися всім мешканцям Львівщини. Сфотографуйте домашнє святкування за всіма правилами карантину – без гостей та прогулянок. Знімок розмістіть у Facebook із хештегом #Великдень_вдома. Давайте разом покажемо приклад. Будемо мудрими, аби не сидіти на карантині ще довгі місяці. А вже скоро зібратися за одним столом з друзями та рідними”, - наголосив Максим Козицький.

Таку естафету очільник області прийняв від голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка та у свою чергу передає голові Рівненської ОДА Віталію Ковалю.

Окрім того, Максим Козицький ще раз закликав усіх жителів Львівщини, залишатися вдома під час Великодніх свят та приєднуватися до церковних служб онлайн

“Попереду найважчі дні - саме на 20-ті числа квітня медики прогнозують пік коронавірусу в Україні. Цього року ми святкуватимемо Великдень по іншому. Пам’ятайте, що коронавірус – наш спільний ворог, який не зважає на вік, стать чи віросповідання. Від нашої свідомості залежить, де ми святкуватимемо Великдень - вдома з родиною чи на апараті ШВЛ в лікарні Зараз і на Великдень залишайтеся вдома!”, - зазначив Максим Козицький.

Ганущин: Великодній кошик можна посвятити вдома, в колі сім`ї

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ