Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращих науковців Львівщини відзначили обласними преміями

У четвер, 10 листопада, у Всесвітній день науки у Львівському Будинку вчених відбулися урочисті заходи з нагоди вручення премій талановитим науковцям. Участь у заході взяли керівники Львівської обласної державної адміністрації, Західного наукового центру НАН України і МОН України, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Сьогодні ми будуємо нову країну, і вона не може бути успішною без науки, досліджень та прикладних знань, а також молодих фахівців, які роблять вагомий внесок у розбудову науково-інтелектуального потенціалу нашої держави, - наголосив перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський. - Ми самі повинні будувати успішну країну, бо саме від нас залежить наше майбутнє. Також дуже важливо, аби наші закордонні партнери побачили ваш значний потенціал та вагомий внесок у розвиток світової науки".

Опісля за вагомий особистий внесок у розвиток науки і науково-організаційну роботу та з нагоди Всесвітнього дня науки, відомим ученим і знаним фахівцям вручили 21 премію розміром 14500 гривень кожна, талановитим молодим ученим і спеціалістам – 88 премій розміром 10150 гривень кожна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ