Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Кредобанк» нагороджує клієнтів за інтернет-розрахунки

«Кредобанк» підвів підсумки акції «Вигравайте подарунки за Інтернет-розрахунки!» для клієнтів, що активно розраховуються платіжними картами банку в мережі Інтернет. Протягом березня 36 клієнтів – переможців акції отримають корисні ґаджети – планшет, смартфони та фітнес-трекери. Про це повідомила прес-служба ПАТ «Кредобанку».

Акція «Вигравайте подарунки за Інтернет-розрахунки!» тривала  з 15 грудня 2016 року до 15 лютого 2017 року. Для участі в ній клієнтам банку достатньо було здійснити дві трансакції через мережу Інтернет на суму від 50 гривень. Розіграш призів відбувся за допомогою випадкового комп’ютерного вибору через сервіс генератора випадкових чисел random.org. Головний переможець акції – киянин Максим Молодан – отримує планшет Xiaomi Mi Pad 2 Windows 2/64GB. Ще 5 переможців стануть власниками смартфону Xiaomi Redmi 3S 16Gb, а ще 30 переможців акції отримають фітнес-трекери Xiaomi Mi Band .

«Кредобанк» надає своїм клієнтам не лише найсучасніші платіжні карти та надійність європейського банку в обслуговуванні, а й постійно дарує різноманітні подарунки за користування картою. Клієнти банку неодноразово перемагали та одержували цінні призи і приємні поїздки в акціях MasterCard. Окрім того, «Кредобанк» сьогодні чи не єдиний в Україні банк, який підключив до програми лояльності MasterCard Rewards всі платіжні карти для роздрібних клієнтів. Акції з приємними сюрпризами для клієнтів тривають  - запрошуємо до нових перемог разом з MasterCard та «Кредобанком», – говорить виконавчий директор напрямку роздрібного та електронного бізнесу ПАТ «Кредобанк» Марцін Мазурек.

З повним списком переможців акції можна ознайомитись тут.

Довідка.

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та  найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи  банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 23-х областях України та Києві. У 2016 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У січні 2017 року банк увійшов до ТОП-10 рейтингу  найстабільніших українських банків від консалтингової компанії «Atlant Finance» та журналу «Новое время», а в лютому – посів 5-те місце у рейтингу стійкості банків від фінансового порталу «Мінфін» та 7-ме місце у рейтингу надійності найбільших та великих українських банків від журналу «Гроші».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ