Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Кредобанк» очолив рейтинг найстійкіших банків України

«Кредобанк» посів перше місце у рейтингу стійкості українських банків за підсумками 3-го кварталу 2015року, підготовленого інтернет-порталом «Мінфін». Це на 6 позицій вище порівняно з аналогічним рейтингом 2-го кварталу 2015 року (7-ме місце). Про це повідомила прес-служба Кредобанку.

Так, у загальному рейтингу стійкості банків за підсумками 3-го кварталу «Кредобанк» отримав одну з найвищих оцінок – 4,31 бала за 5-бальною шкалою. За багатьма показниками банк отримав найвищу можливу оцінку – 5 балів, зокрема, за якість фондування та прибуткову діяльність, а також за досвід роботи на ринку та бездоганну платіжну репутацію.

«Вихід «Кредобанку» на першу позицію в рейтингу стійкості банків відображає не лише високу ефективність та прибутковість роботи «Кредобанку», а й його позитивну репутацію серед вкладників як надійної європейської фінансової установи, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Наші клієнти обирають «Кредобанк» завдяки підтримці стратегічного акціонера – найбільшого банку Польщі PKOBank Polski, а також за бездоганне виконання платежів та зобов’язань у найскладніші періоди за всю 25-річну історію банку»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ