Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кременчуцький притулок для тварин намагається допомогти 300 собакам та котам

Фото - ТСН
Фото - ТСН
Фото - ТСН
Фото - ТСН
Фото - ТСН
Фото - ТСН
Фото - ТСН
Фото - ТСН
1/4
У притулку перебувають тварини, яких вивезли з гарячих точок та врятували від жорстокості, голоду, хвороб та смерті.

Про це повідомляє ТСН.

Притулок домашнього типу для тварин імені Гребеннікових, який розташований у місті Кременчук Полтавської області, поповнився новими чотирилапими жителями. Сюди привезли тварин із територій, де відбуваються бойові дії, зокрема з Авдіївки, Мар'їнки, Бахмуту та інших населених пунктів.

Тварини дуже виснажені, залякані. Серед них є багато травмованих, з опіками та ранами.

Наразі притулок переповнений – у ньому близько трьохсот песиків, цуценят, котиків і кошенят. Крім тварин із гарячих точок, тут є чотирилапі, яких викинули на вулицю. Кількість мешканців притулку невпинно росте, а місця, як і засобів для їхнього утримання немає.

Притулок Гребеннікових (позиціонує себе як благодійна організація "Благодійний фонд "Кременчуцькі хвостики"), який існує вже 13 років, не фінансується державою, вони виживають коштом благодійних внесків небайдужих українців. Та зараз притулок на межі виживання та закриття.

А ще ці тварини шукають собі господарів. Тож всі, хто давно мріяв про домашнього улюбленця, має змогу взяти із притулку пані Наталії песика або котика – цим врятувати їм життя і подарувати собі вірного друга.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ