Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кримінальні акценти переміщуються до Львова – Ярослав Кендзьор

До влади прийшли кримінально-політичні сили, і кримінал сміливо піднімає голову. Донецькі кримінальні акценти поступово переходять до Львова. Так прокоментував «Гал-info» вбивство директора Львівського склодзеркального заводу Богдана Дацка народний депутат України Ярослав Кендзьор.
 «За рік у Львові відбувся ряд зухвалих вбивств. Це безпардонний переділ бізнесу. Незадовільна робота львівських правоохоронних органів скоро призведе до того, що у Львові страшно буде виходити на вулицю активному політику чи бізнесмену», — сказав Ярослав Кендзьор. На думку народного депутата, реагувати на львівські події необхідно негайно.
 «Щодо замаху на життя Романа Федишина, то колеги-депутати говорять про участь у цьому злочині родича народного депутата Ганни Герман, який відомий у кримінальних колах під кличкою Душман. Це яскрава демонстрація зв’язку влади і кримналітету», — додав Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, сьогодні о 8:10 біля прохідної „Склодзеркального  заводу” було вбито директора Львівського склодзеркального заводу Богдана Дацка. Після того, як його автомобіль зупинився біля воріт заводу невідомий чоловік підійшов до Богдана Дацка і вистрелив із пістолета з глушником три рази. На місці події працюють слідчі органи, допитують свідків.
26 жовтня, о 8.20 ранку напроти офісу ТзОВ ринок «Шувар», що на вул. Чукаріна, вибухнуло службове авто власника ринку Романа Фединиша. Внаслідок цього вибуху Федишин та начальник охорони ринку отримали рвані рани ніг, а 14-річна школярка Марія Куцинда, яка випадково проходила поруч, загинула від больового шоку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ