Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кримінальну окупацію Києва координує "Гепа Харківський" – Юрій Луценко

Лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко цілковито погоджується з тезою «регіоналів» про те, що загострення ситуації в Україні спровокувало «іноземне втручання». Про це він сказав у вечірньому телемарафоні на 5 Каналі.

«Це – єдина теза «регіоналів», яку я повністю поділяю. Та обставина, що московський Кремль захотів перетворити Україну на Малоросійську губернію, а президент України на це погодився, спровокувала такі масові протести українців. Але шістдесят днів – до мільйона людей на вулиці в столиці – не пробили глухоту Януковича», - зазначив політик.

На його переконання, гарант Конституції самоусунувся від виконання своїх функцій. Тому його треба відстороняти від влади «не лише де-факто, а й де-юре».

«Головним провокатором подій на Грушевського є Віктор Янукович, який вперто не хоче чути вимоги мільйонів людей. У будь-якій нормальній країні така ситуація призвела б до негайних консультацій хоча б у форматі влада-опозиція. Або й між владою та народом. Нам же 60 днів презирливо цідили крізь зуби, що «не бачать проблем», - зауважив Юрій Луценко.

«Люди були у відчаї, бо не змогли мирними методами достукатися до президента, котрий мав би бути гарантом захисту і їхніх прав», - наголосив політик.

Однак російські технологи, котрі, на переконання Луценка, зараз пишуть сценарії розвитку подій, не врахували ту обставину, що наш народ не боїться індивідуального терору.

«Я бачу багатьох побитих людей, які не йдуть з барикад. Саме як останній резерв для подолання спротиву влада й завезла до Києва вже не «тітушок», а справжніх гопників – бандитів, які діють проти протестувальників під охороною міліції», - наголосив Лідер «Третьої Української Республіки».

За інформацією Луценка, «поставку гопників до Києва координує Гепа Харківський».
«За допомогою влади столиця у прямому розумінні зазнає кримінальної окупації», - підкреслив політик.

Ще однією особливістю нинішньої влади лідер «Третьої Української Республіки» назвав те, що режим поставив собі на службу «всі інструменти держави від вчителя, якого завтра у Донецьку й Харкові виганяють на провладний мітинг, до міліціонера, якого примушують боротися з власним народом».

3republic.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ