Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Квурт звинувачує Партію регіонів у дешевому піарі на Львівщині

Ситуація, що склалась протягом останньої доби навколо 112 ОВК виглядає, щонайменше, дивною, особливо позиція представника Партії регіонів — зазначив екс-голова міського виборчого штабу блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» Володимир Квурт з приводу підпалу в ОВК №112. Повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Важко повірити, що потужний юридичний десант Партії регіонів проігнорував акти порушень на львівських виборчих дільницях і не звернувся до суду, а натомість звернулись до журналістів, не називаючи дільниць, де були, буцімто, зафіксовані порушення. Вся ця ситуація приводить до думку дешевого «піару», а також спроби визнати вибори в окрузі недійсними і не правовим способом поставити під сумнів перемогу демократичних сил на виборах до Верховної ради України», — зазначив Володимир Квурт.
«Варто зауважити ще один момент – прес-конференцію, яку 4 жовтня 2007 року ввечері провели представники Партії регіонів на чолі з О. Дегтяренком, підкреслюю, ввечері і через добу після завершення підрахунку голосів у Львові, можна розцінити як забезпечення прикриття підпалу дільниці, який сьогодні вранці влаштували у ОВК №112. Але я з впевненістю можу сказати, що афера не вдалась, документи збережені і я сподіваюсь, що львівська міліція зможе встановити злочинців, яким доведеться відповідати за скоєне перед законом», — додав він.
Нагадаємо, 5 жовтня надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. К. Левицького, 67 на третьому поверсі чотирьохповерхового адміністративного будинку Личаківської райадміністрації м. Львова, де розміщений ТВО №112. Внаслідок пожежі загиблих та потерпілих немає. Суму збитків встановлюють. Причиною пожежі стала кинута пляшка із запалювальною сумішшю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ