Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Квитки на футбольні матчі ФК «Карпати» на «Арені Львів» можна придбати онлайн

Від сьогодні для зручності вболівальників запрацював новий сервіс, який дозволяє придбати квитки на домашні матчі футбольного клубу «Карпати» на «Арені Львів» не виходячи з дому - онлайн зі свого комп’ютера чи гаджета. Про це повідомили на сайті стадіону «Арена Львів».

На разі придбати електронну перепустку можна на два домашні матчі львівських «Карпат» - проти київського «Динамо», що відбудеться 11-го березня о 20:00 та дніпропетровського «Дніпра», який пройде 20-го березня о 17:00. Вартість квитків на ці матчі стартує від 40 грн.  

Для того, щоб придбати квитки потрібно «клікнути» на спеціальний банер на сайті стадіону «Арена Львів» (www.arenalviv.com.ua) або офіційній веб-сторінці ФК «Карпат» (www.fckarpaty.lviv.ua). Увага! Для купівлі квитка онлайн необхідна реєстрація на сайті «Арени Львів».

Після оформлення усіх процедур, власник електронного квитка повинен його роздрукувати. Звертаємо увагу на те, що кожен роздрукований квиток має спеціальний код, для одноразового зчитування сканером на вході до стадіону. Повторно скористатися роздрукованим квитком буде не можливо!

2-го березня, о 10:00 стартує продаж квитків на матчі Ліги Парі-Матч за участю ФК «Карпати» у касах стадіону «Арена Львів» та у центральному магазині-музеї «Фанат» (вул. Вороного, 3).

Додаткова інформація щодо придбання квитків на домашні матчі ФК «Карпати» на «Арені Львів» за телефоном (032) 253 03 35.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ