Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Київстар» подарувала Львівському державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центру медичне обладнання вартістю понад 130 тис. грн.

Компанія «Київстар» до 750-річчя Львова в рамках регіонального соціального проекту «Мобільне милосердя», подарувала Львівському державному онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центру  медичне  обладнання вартістю понад 130 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Допомога надана компанією «Київстар» із врахуванням потреб торакального відділення Львівського онко-центру. Так на сьогодні, обстеження та встановлення діагнозу раку легень, бронхів, трахеї, гортані проводиться  із застосуванням спеціального лікувально-діагностичного обладнання - фібробронхоскопу.  Нині у торакальному відділення ЛДОРЛД використовується  медичне обладнання, що давно вичерпало свій ресурс й постійно потребує ремонту. Це у свою чергу, значно ускладнює  процес діагностування та проведення  лікарських маніпуляцій, пов’язаних  з дихальною системою.
Сучасний фібробронхоскоп,  допоможе вирішити проблему ранньої  діагностики раку дихальних шляхів значної кількості хворих у Західному регіоні. До речі, захворювання та смертність на рак легень займає перше місце в Україні серед злоякісних пухлин. Щороку у Львівській області виявляється близько 800 осіб з вперше встановленим діагнозом раку легень, з яких у ранній стадії вдається виявити лише 20%.
 «Усі ми хочемо бути впевненими, що в критичних випадках нам нададуть необхідну медичну допомогу, а подібні соціальні ініціативи якраз і дають надію на одужання й повноцінне майбутнє. «Київстар» послідовно впроваджує в життя соціальний проект «Мобільне милосердя», який покликаний зробити внесок у розвиток нашої країни і поліпшення життя кожного українця. До речі, це не перша ініціатива в рамках проекту «Мобільне милосердя». Раніше завдяки «Київстар» було відкрито неврологічне відділення районної лікарні в місті Березне Рівненської області та  реанімаційне відділення Ужгородської міської дитячої лікарні», -- сказав директор Львівської філії компанії «Київстар» Віктор Скляр.
  Торакальне відділення надає діагностично-консультативну допомогу населенню Західного регіону України (Львівська, Волинська, Рівненська, Івано-Франківська, Тернопільська та Закарпатська області). Відділення розраховане на 25 ліжок. Щороку кваліфіковану лікувальну допомогу тут отримують понад 500 осіб, хворих на рак легень, стравоходу, кардіального відділу шлунку та інших органів грудної клітки. У структурі операцій 80% займають операції видалення  злоякісних пухлин.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ