Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Латвія підтримує Україну на шляху до ЄС та НАТО – зустріч Президентів двох держав

Президент України Петро Порошенко та Президент Латвійської Республіки Раймондс Вейоніс обговорили питання євроатлантичної інтеграції України.

Під час спільної прес-конференції за підсумкам переговорів Президент України Петро Порошенко наголосив, що Латвія є не просто другом, не просто партнером, а адвокатом нашої країни в її євроінтеграційних прагненнях.

«Я радий, що українсько-латвійське партнерство продовжує зміцнюватися і ми встановили практику наших обмінів, координації наших дій в міжнародних організаціях», - зазначив Президент України, додавши, що у діалозі з латвійськими партнерами ми маємо повне взаєморозуміння та спільні підходи практично з усіх питань.

Президент Латвійської Республіки Раймондс Вейоніс, в свою чергу, зазначив: ««Я радий відзначити, що наші країни мають прекрасні двосторонні відносини. Ми ведемо дуже конструктивний політичний діалог, співпрацюємо в багатьох сферах».

«Латвія підтримує і буде підтримувати український шлях до Європейського Союзу і до НАТО.   Ми чекаємо на вас», - сказав Раймондс Вейоніс.

«Я думаю, що Угода про асоціацію з Європейським Союзом і безвізовий режим – це дуже потужні інструменти просування і поглиблення не тільки наших двосторонніх відносин, а також відносин з іншими друзями України в Європі», - зазначив Президент Латвії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ