Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лікарі не рекомендують Тарасові Тершовчину брати участь у судовому засіданні

Судове слухання кримінальної справи про обвинувачення колишнього міського голови Самбора Тараса Тершовчина після оголошеної вчора перерви сьогодні, 18 квітня, так і не відновилося, оскільки підсудного не привезли з СІЗО через незадовільний стан здоров’я. Згідно з довідкою медчастини СІЗО, яку було оголошено в суді, Тарас Тершовчин має низку хвороб серця і потребує консультації кардіолога та невропатолога. Лікарі не рекомендують Тарасові Тершовчину брати участь у судовому засіданні. Заслухавши думку учасників процесу, суд призначив медичну експертизу, яка має з’ясувати, чи може підсудний брати участь в судовому засіданні.
Адвокат потерпілих Наталя Крісман стверджує, що підсудний намагається затягнути розгляд справи. «Я сподіваюсь, що результати експертизи будуть десь за тиждень. Якщо суддя й надалі йтиме на повідку в адвокатів Тараса Тершовчина, я писатиму на суддю скарги, бо тут ідеться про дуже великі гроші», – сказала «Гал-info» Наталя Крісман.
Нагадаємо, що вчора, 17 квітня, Залізничний районний суд Львова розпочав судове слухання у кримінальній справі про обвинувачення Тараса Тершовчина за ч. 2 ст. 364, ст. 366, ч. 3 ст. 368. Колишньому міському голові Самбора інкримінують отримання хабара, вимагання хабара та зловживання владою або службовим становищем. Справу слухає одноособово суддя Ігор Ганич.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ