Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ліквідація безпосереднього учасника збиття "Боїнга" МН17: Ар'єв про передачу Цемаха Росії

Передача бойовика Володимира Цемаха Росії - це для президента РФ Володимира Путіна ліквідація безпосереднього учасника збиття "Боїнга" МН-17.

Про це в ток-шоу "Прямий ефір" заявив народний депутат України Володимир Ар'єв, передає Прямий.

"Питання не в Порошенку, питання не в Зеленському. Я не один раз казав тут, казав в інших місцях, на всіх форумах, що Путін віддасть заручників лише тоді, коли йому буде боляче і коли він зрозуміє, що йому це вигідно", - сказав Ар'єв.

Він зауважив, що чітко зрозуміло, де Володимир Путін побачив для себе небезпеку.

"Вона почалася наприкінці червня, коли спецоперацією Служби безпеки України з ризиком для життя був доставлений в Україну не свідок, бо його навіть в Нідерландах не називають свідком, а його називають підозрюваним. Це якраз ідеться про Цемаха. І в світлі того, що закінчує роботу слідча група по "Боїнгу" МН-17, і вже наступного року справа передається в суд в Гаазі, то для Путіна це ліквідація можливого поля юридичного країн, які входять в слідчий альянс, не свідка, а обвинуваченого, безпосереднього учасника збиття "Боїнга", – для нього це було дійсно важливим моментом", - додав Ар'єв.

Нагадаємо, адвокат звільнених українських моряків Микола Полозов розповів, що Російська Федерація може видати Нідерландам свідка у розслідуванні катастрофи літака рейсу MH17 Володимира Цемаха.

Прокуратура Нідерландів попросила Росію видати підозрюваного у справі про катастрофу Боїнга рейсу MH17 Володимира Цемаха, якого Україна передала Росії під час обміну полоненими.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що свідок у справі про катастрофу MH17 Володимир Цемах  перед відправкою до Росії був допитаний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ