Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ліки онлайн: шукаємо шляхи економії

Навіть елементарне лікування може суттєво вдарити по кишені, а що казати, коли треба придбати кілька найменувань лікарських засобів? Але можна купити ліки онлайн і при цьому заощадити не тільки гроші, але і час. Для цього слід лише скористатися популярним сервісом Doc.ua та його розділом «Аптека Doc.ua».

Моніторинг цін допоможе заощадити

Дієвим методом буде пошук дешевших ліків, адже вартість одного і того самого медичного препарату у різних аптеках може відрізнятися у декілька разів. Мешканці і великих міст, і сіл можуть скористатися розділом «Аптека Doc.ua», що надає можливість порівняти ціни на один і той же медичний препарат у різних аптеках. Після того, як оптимальний варіант буде знайдено, можна забронювати бажаний препарат на певний час та бути впевненими, що він у вас майже в кишені. Залишається лише забрати його самовивозом або отримати кур’єром.

Заощаджуйте свій час

Не слід забувати, що час також треба заощаджувати. Вам не доведеться ходити у декілька найближчих аптечних закладів у пошуках потрібного медикаменту та стояти в чергах. Розділ «Аптека Doc.ua» допоможе швидко знайти аптеку, де гарантовано є потрібні ліки за оптимальною ціною. Можна також замовити кур’єрську доставку, і тоді ви можете займатися своїми справами, а в певний час отримати посилку, навіть не виходячи з дому.

Сервіс надає можливість замовити онлайн не тільки ліки, тут можна знайти й інші важливі товари:

  • вітаміни;
  • товари для мам і дітей;
  • товари для здоров’я;
  • товари для здорового харчування;
  • косметичні товари з догляду;
  • протисонцеві товари;
  • медтехніку;
  • медичні вироби.

Тож можна замовити все необхідне і не витрачати зайвий час на пошуки.

Лікуйте причину, а не симптоми

Заощадити на зборі домашньої аптечки можна і шляхом підвищення медичної грамотності. Не слід займатися самолікуванням і протягом тривалого часу купувати таблетки від неприємного симптому, наприклад, печії, краще за все звернутися за консультацією до лікаря та усунути причину її виникнення.

Сервіс Doc.ua надає можливість отримати консультацію спеціаліста телефоном. Також на сайті є довідники симптомів та хвороб, ця інформація допоможе зорієнтуватися в ситуації та заощадити час на пошук лікаря.

Користуйтесь розділом «Аптека Doc.ua» та суттєво економте під час онлайн-покупок медичних препаратів і засобів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ