Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Літні шини Grenlander L-ZEAL 56 – найкращий вибір для українських доріг

Вибираючи шини для автомобіля на літо, варто звернути увагу на продукцію китайського холдингу Grenlander.

Модель L-ZEAL 56 створена для застосування в складних кліматичних та дорожніх умовах. Це літні легкові шини з максимальним рівнем продуктивності, надійності та безпеки. Гуму можна використовувати як у міському циклі, так і в умовах легкого бездоріжжя.

Чому варто надати перевагу моделі Grenlander L-ZEAL 56

Автомобільні шини виготовляються відповідно до вимог міжнародних стандартів якості (з застосуванням інноваційних технологій та сучасних матеріалів). Літня гума Grenlander L-ZEAL 56 адаптована до експлуатації на середньорозмірних транспортних засобах в найбільш динамічних їхніх версіях. Тому її рекомендується купити тим, хто надає перевагу безпечному та комфортному пересуванню на високих швидкостях. Виробник випускає шини з індексом H та V. Таке маркування вказує, що колеса підходять для комплектації тих авто, максимальна швидкість руху яких може складати 240 км/год.

Grenlander L-ZEAL 56 – літні легкові шини, які характеризуються покращеними експлуатаційними властивостями. Гума отримала асиметричний дизайн протектора, зносостійку та ультраміцну гумову суміш та зміцнену внутрішню конструкцію. Дренажна система якісно очищає зону контакту від води, оскільки поверхня шини представлена густою сіткою поперечних прорізів та декількома глибокими окружними каналами.

Літня легкова гума Grenlander L-ZEAL 56 демонструє:

  • курсову стійкість на вологій та сухій дорозі;
  • маневровість та ефективні гальмівні здібності;
  • швидку реакцію на кермові команди;
  • стабільність у будь-яких умовах;
  • стійкість до проколів та порізів;
  • значний запас міцності на розрив;
  • низький опір коченню (це запорука економії бензину чи дизелю);
  • стійкість до деформації;
  • відсутність аквапланування;
  • акустичний комфорт при русі по нерівній дорозі;
  • стійкість до високих температур.

Застосування інноваційних технологій та нестандартних рішень призвело до збільшеної на 9% стійкості до стирання, зниженого на 5% опору коченню, підвищеної на 6% паливної економії та скороченого на 4% гальмівного шляху.

Особливості малюнка протектора

Дизайн поверхні шини виконаний у стандартному п'ятиреберному варіанті з асиметричним розташуванням елементів. У центрі колеса передбачено широке ребро. Воно відповідає за прямолінійність курсу, маневровість та бездоганне проходження поворотів автомобілем на високій швидкості. Разом із широкими жорсткими плечовими блоками гарантує легкість кочення, точність управління та рівномірне зношування. Автомобіль впевнено проходить повороти і йде на обгін, без проблем долає будь-які перешкоди на дорозі: ями, вибоїни.

Діагонально розташовані блоки бігової доріжки значно підвищують ефективність гальмування. Спеціальні прорізи зменшують кількість шумів і вібраційних коливань, тому в салоні завжди тихо й комфортно. Боковини шини мають додатковий шар, який захищає матеріал від проколів, порізів та інших пошкоджень. Якщо автомобіліст вирішить купити такі колеса, то забезпечить свою машину якісним «взуттям» на кілька сезонів.

Шини Grenlander L-ZEAL 56 мають сертифікат якості та гарантію від виробника. Широкий асортимент типорозмірів дає можливість підібрати оптимальний варіант практично для будь-якої марки автомобіля. При виборі коліс необхідно звертати увагу на технічні характеристики. При цьому варто враховувати рекомендації заводу-виробника стосовно типорозміру шин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ