Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Якщо вантажівка, то тільки Mercedes-Benz

Займатися продажем вантажних машин здатен не кожен автосалон. Навіть не всі офіційні дилери включають до каталогу такі транспортні засоби. Документація, податки, капіталовкладення та безліч інших тонкощів ускладнюють цей бізнес. Тому придбати вантажівку в Україні часом досить проблемно.

Проте жителям Західної України не варто хвилюватися. Адже у Львові можна купити машину в офіційного дилера «УкрАВТО». Сюди йде потік клієнтів із різних областей. У порівнянні з конкурентами, ця Корпорація пропонує максимально вигідні умови для придбання вантажного автомобіля.

Основний асортимент таких машин у салоні «Галичина-Авто» складають Мерседеси. Actros, Atego, Arocs, New Actros — вантажівки, які не просто мають попит у клієнтів, а є зразковими ТЗ у своїй сфері. Що приваблює українців у Mercedes-Benz, пояснюють експерти Корпорації «УкрАВТО».

Технічне оснащення вищого ґатунку

Сьогодні компанія Mercedes-Benz випускає найпопулярніші легкові автомобілі бізнес-класу, а також різного роду спецтехніку, призначену для вантажних перевезень на будь-які відстані.

Завдяки конструктивним рішенням, інженери та механіки концерну оптимізували вантажність, зменшивши вагу самої машини. Як це їм вдалося? Спеціальна підвіска із двома пневморесорами, нові амортизатори та полегшена коробка передач допомогли досягнути цього.

Важливо також те, що в нових моделях «Мерседесів» значно знижені витрати палива. Для цього була розроблена інноваційна розумна система електронного керування двигуном. Не можна не згадати також про стандарт Євро-5 і дизельну технологію SCR.

Німецькі вантажні автомобілі славляться ідеальною трансмісією та 6-, 9- або 16-ступеневою коробкою передач з економічним режимом перемикання, що здійснюється за технологією Telligent. Зі швидким темпом набуває популярності КП Mercedes PowerShift, яка робить рух максимально комфортним. Завдяки оперативному перемиканню передач і зниженню маси машини, вдається суттєво заощаджувати на паливі.

Безпека на першому місці

Концерн Mercedes Benz з першого дня свого існування приділяє особливу увагу безпеці техніки та пасажирів. Усі моделі оснащені фарами з прозорим склом. Вони оптимально забезпечують видимість водію, не заважаючи іншим учасникам дорожнього руху.

Приємним є те, що скло та бічні двері вантажівок оснащені спеціальними аеродинамічними елементами. Це допомагає кабіні не вкриватися брудом та пилом навіть під час багатогодинних рейсів.

Дзеркала заднього виду оснащені підігрівом, що виключає можливість запотівання й обмерзання. У бічних — «мертві зони» звели до мінімуму завдяки особливій асферичній ділянці.

Світовий курс на збереження природи вніс свої корективи й у вантажівки Mercedes Benz. Нові моделі славляться своєю екологічністю й нікому не поступаються в цьому.

Тому, якщо вибираєте вантажівку, ми рекомендуємо зупинитися на «Мерседесах». Так, вони досить дорогі, проте надійність та якість внутрішніх вузлів дадуть змогу зекономити на ремонті, обслуговуванні, паливі та продуктивності набагато більше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ