Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Подарунки під ялинку автомобілісту – експерти «Асканія Шина» діляться своїми думками

Перед святами всі ми замислюємось над тим, щоб такого подарувати близький людині. Краще за все, коли подарунок дійсно корисний і має практичне застосування.

Коли мова йде про власника авто, якого треба привітати з новорічними святами – то на думку спадає багато різних варіантів. В цій статті експерти інтернет-магазину «Ascania Shina» поділяться своїми роздумами стосовно того, який подарунок можна покласти під ялинку автомобілісту й не прогадати.

Зимовий перелік речей, які must-have повинні бути в авто, дещо відрізняється від літнього. Розгляньмо найнеобхідніші з них і можливо це допоможе придумати що ж таки можна подарувати.

LZnrWxeid7yPCk9uKFBNw0rDZrp4AwKhRnZB0lDjYXI4UNG96Kt9klBJnH6HiQRsdX9AaYCzI99APDmN9IMfB4_WvAgVpVzG_U5-pmccrKPUJQXIwhuSSH8f4_r-fE2bg8lwseVdLUYS0xS9BABKBtZr7t4YYYk30sAYCFJiFqdsC0C44jHHkcBSgSO6hw

Важливим фактором безпеки є гарна оглядовість за кермом, бо саме взимку найчастіше доводиться їздити в темряві через короткий світовий день. До того ж при мінусовій температурі на склі намерзає лід. Тому на озброєнні кожного водія мають бути:

  • Зимовий омивач для скла – якщо в бачку ще залишилась «літня» рідина, то краще використати 80% концентрат, щоб розбавити ним залишки.
  • Щітка-шкребок – знадобиться вранці, якщо авто вкриє шар льоду й снігу.
  • Розморожувач льоду – допоможе зберегти час й впоратися с товстим шаром льоду. Така рідина є й для замків, бо вони теж схильні до заледеніння під час негоди.

Важливим питанням комфортної поїздки само собою є тепло в салоні, тому варто розглянути наступні варіанти:

  • Підігрів сидінь – якщо його немає у наявній комплектації. Існує як зовнішній – у виді чохла, так і такий, що монтується в саме сидіння.
  • Ковдра та термос – це те, про що думаєш в першу чергу, якщо плануєш довгу зимову подорож на авто. Крім того, такі речі можуть знадобитися тим, хто застряг в дорозі.
  • Автомобільна кавоварка – стане приємним доповненням, крім того, що свіжа гаряча кава допоможе зігрітися, вона ще й надає заряд бадьорості.

Зими останніми роками в Україні досить м’які, але буває, що погода приносить сюрпризи у вигляді потужних опадів і сильних морозів. Щоб бути готовим до всіх несподіванок, потрібно мати в багажнику авто:

  • Автомобільна лопата від снігу – буде незамінною при хуртовині й коли потрібно бути розчищати собі шлях з паркомісця.
  • Ланцюги протиковзання – знадобляться як тимчасове рішення, якщо зненацька застане ожеледиця, а шини – без шипів.
  • Бустер – незамінна річ, без якої не вдасться швидко рушити, коли сідає акумулятор від морозу.
  • Зимові шини – куди ж без них взимку, особливо у далекій подорожі!

P3Ea_xVoQsJFDHkRlGocGOaIzy7GhMyK6pUNdZ-uM_ObbF5Bk9NALZg0RrtTRIzk0P9TtLc5aLA420OI9k9nIe8kNLzLxkGxBY4WDzwY03I7dSejzfHtH3DhK8CK15XXIysfa3RMxEc7G4-Btt21L3WAc2X8hsXkjuqdJSTcwKWwwJ51EuWDnqafa5lW9Q

Де можна вигідно купити шини та диски в Україні?

Якщо так сталося, що водій ще не встиг перевзути авто за сезоном, то найкращим подарунком буде новий комплект зимових шин, оскільки це запорука безпеки для всіх учасників дорожнього руху. Купити гуму на авто з максимальною вигодою від офіційного представника таких брендів як Lassa, Toyo, Nitto, Federal, Orium, Sailun, Uniroyal, Barum, RoadX можна в інтернет-магазині Асканія Шина. Якщо не знаєте які саме шини обрати, то наші фахівці залюбки порадять гарний варіант, опираючись на ваші бюджет, модель авто й умови його експлуатації. Бажаємо безпеки на зимових дорогах й довгої експлуатації автошин!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ