Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Який глушник краще на Ланос, Сенс?

Автомобілі Daewoo Lanos, а згодом їх варіант українського виробництва Sens є особливо популярними і численними у нас в країні.

Дану модель не виробляють уже кілька років, але на вторинному ринку вона залишається в топі продажів останні кілька років. З поправкою на вік, запчастини для автомобіля Деу Ланос затребувані. Це стосується в такій же мірі і вихлопної системи.

Які є варіанти запчастин для системи вихлопу до Ланосу? Давайте розглянемо, які є варіанти глушників, резонаторів, приймальних труб, каталізаторів, а також їх замінників у нас на ринку.

Які варіанти глушників на Daewoo Lanos, Sens можна придбати?

До Daewoo Lanos, Sens можна вибрати варіанти деталей до системи вихлопу українського і європейського виробництва. При цьому матеріали виготовлення також можуть бути різними. Тут спостерігається досить великий вибір за матеріалами, а також за ціновим позиціонуванням. Є можливість купити варіанти якісніше і дорожче, але можна знайти потрібний виріб в бюджетному виконанні.

На цьому питанні варто зупинитися детальніше, причому розташовувати варіанти глушників ми будемо в міру зниження їх вартості. І так, варіанти деталей до вихлопної системи Деу Ланос можна підібрати в наступному виконанні в залежності від матеріалу виготовлення:

  • нержавіюча сталь;

  • алюмінізована сталь;

  • оцинкована сталь;

  • звичайна чорна сталь;

  • комбіновані варіанти.

Давайте детальніше зупинимося на таких позиціях, а також вкажемо деяких найбільш популярних виробників по зазначених вище пунктах.

Нержавіюча сталь

Нержавіюча сталь - одні з найбільш якісних виробів, проте мають найбільш високу ціну. Тут глушник або резонатор виробляються цілком з нержавіючої сталі, це забезпечує тривалий термін експлуатації. Недоліком вихлопних систем з нержавійки можна вважати їх вартість, а також велику вагу.

Алюмінізовані глушники

Алюмінізована сталь (алюмінізація) - це найоптимальніший варіант по відношенню якості і ціни для виробів системи глушника. Причому є можливість придбати алюмінізовані запчастини європейського і українського виробництва.

Алюмінізація - це процес, при якому поверхню звичайної чорної сталі спеціально обробляють, а потім наносять на неї шар алюмінію. Таким чином вдається захистити поверхню від передчасної появи корозії. Поки є шар алюмінію, не діятиме корозія. Таким чином вдається збільшити термін експлуатації деталей.

Серед виробників глушника, резонатора або інших комплектуючих вихлопної системи Деу Ланос з наявністю алюмінієвого покриття можна виділити кілька фірм. Наприклад, це відомий на весь світ бренд Bosal (Босал). Цікава за ціною продукція з'явилася у нас на ринку від цієї компанії. Також можна купити глушник Босал і на Ланос. Хороша ціна з'явилася в зв'язку з відкриттям виробництва цієї компанії в Україні, його відкрили в місті Запоріжжя. Варто відзначити, що якість виготовлення на виробництві встановлено за європейськими стандартами, тому від «чистої» Європи, український Bosal не відрізняється.

Також з алюмінізованих глушників можна виділити продукцію польського бренду Polmostrow (Полмостров). Ця компанія вже багато років у нас на ринку і виробляє хорошої якості продукцію, виконану за європейськими стандартами.

Серед українських фірм, які роблять алюмінізовані глушники, можна виділити фірму DMG.

Оцинковані глушники на Сенс, Ланос

Цинкування є аналогом алюмінізаціі, тільки більш звичним антикорозійним покриттям для нас. Шанс, що з неї будуть робити деталі вихлопної системи великий, і так воно і вийшло. Наприклад, оцинковані глушники та резонатори до Daewoo Lanos, Sens виготовляє така українська компанія як Unimix (Юнімікс).

На практиці, шар оцинковки має такі ж характеристики, як і алюмінієвий шар. Тому якість виробів буде порівнянною, якщо самі вироби виконані однаково добре.

Бюджетні запчастини вихлопної системи до Ланосу з чорної сталі

Стандартним варіантом виготовлення деталей вихлопної системи у нас в країні і за традицією пострадянського простору вважається звичайний чорний метал, який має передпродажне фарбування. Тому виробників такої продукції у нас досить багато. Це особливо стосується глушників на Деу Сенс, Ланос.

Серед брендів, які роблять подібну недорогу продукцію можна виділити чернівецьку Sks, запорізький завод «Мотор-Січ», компанію Videx і «Ютас». Є й інші виробники. Якість продукції також може відрізнятися, як і термін експлуатації виробів. Тут все залежить від товщини використовуваної чорної сталі, особливо на банці глушника або резонатора, а також від якості збірки.

Якщо ви вибираєте новий глушник на автомобіль Деу Ланос або Сенс, то можете розглянути покупку одного із зазначених варіантів.

Де купити глушник або резонатор на Сенс, Ланос?

Де можна купити один із запропонованих варіантів виробів до вихлопної системи Daewoo Lanos або Sens? Розглянути повний перелік пропозицій, а також довідатися про ціни ви можете на відповідній сторінці інтернет-магазину «Глушители.ЗП». Посилання на каталог розташовується тут: (https://glushitel.zp.ua/vyhlopnaya_glushiteli_lanos_sens.html)

Якщо вам простіше по телефону з'ясувати всі нюанси, то можете дзвонити із таких номерів:

  • 066 032-53-30

  • 098 605-37-87

телефони магазина (glushitel.zp.ua)

Якщо говорити про відповідність зазначених вище варіантів запчастин, то всі фірми і варіанти виготовлення спеціально адаптовані під Ланос і Сенс. Іншими словами, глушник та інші компоненти вихлопної системи до цього авто розраховані на установку на стандартну позицію, під класичне кріплення на фланці і прокладки, а також на штатну систему підвісів.

Якщо ви купуєте один з виробів, то при його установці доопрацювання вихлопного тракту не потрібно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ