Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Львів-2020" програма про яку воліє забути влада міста

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Редакція Гал-інфо вирішила перевірити з якими досягненнями піде на ці вибори місцева партія влади - Об'єднання "Самопоміч".
1/1

Для перевірки, ми вирішили звернутись до програми "Львів-2020" з якою на попередні вибори йшла "Самопоміч". Дана програма була широко розрекламована в ЗМІ, документ під назвою «Львів 2020» був  опублікований на окремому домені lviv2020.com і передбачав інтерактивну взаємодію з виборцями. Але в кінці 2019 року домен даного сайту виявився недоступним, як і програма та стан її виконання.

Після розголосу в ЗМІ, Об'єднання "Самопоміч" зареєструвало новий сайт lviv2020.com.ua куди перенесло дані про виборчу програму.

Скріншот з сайту Об'єднання
Скріншот з сайту Об'єднання "Самопоміч" з банером-посиланням на програму "Львів-2020".
1/1

Але, як виявилось, станом на 26 серпня і новий домен з програмою Самопомочі виявився недоступним. На Гарячій лінії Об'єднання "Самопоміч" у Львові сказали Гал-інфо, що не знають чому не працює цей сайт, і порадили звернутись у прес-службу Львівської міської ради.

Отже останніми офіційними даними виконання програми Самопомочі є звіт за 2018 рік.

1/1

Також нагадаємо, основні обіцянки з якими партія йшла на попередні місцеві вибори, щоб читачі мали змогу самі визначити, що було виконано, а що потребує подальшого допрацювання.

Частково з аналізом виконанням програми Львів-2020 можна ознайомитись в попередніх матеріалах Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ