Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львів на пороховій бочці: нафтобаза поблизу центра міста несе небезпеку для громади міста

Діяльність нафтобази на території мікрорайону Знесіння несе серйозну небезпеку для усіх львів’ян. Про це під час розширеного засідання громадської ради ГО «Відродження «Знесіння» за участю голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки заявив активіст Остап Доскіч.

«Ми маємо невтішний приклад, коли у Київській області зайнялася нафтобаза, та спричинила екологічну та техногенну катастрофу в кількох кілометрах від столиці. У Львові нафтобаза функціонує практично у центральній частині міста, що несе серйозну небезпеку для мешканців».

Зазначимо, що у Львові нафтобаза активно функціонує у трьох кілометрах від центру міста та безпосередньо поблизу житлових будинків. До того ж вміст шкідливих речовин через діяльність цього об’єкту у повітрі зашкалює.

«У будь якому випадку, такі промислові підприємства, як нафтобаза на Знесінні необхідно переносити за межі міста. Функціонування на території мікрорайону такого виробництва загрожує життю та здоров’ю як мешканців», - переконаний член ГО «Відродження «Знесіння» Остап Доскіч.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ