Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львів науковий»: розпочато прийом заявок

Розпочинається прийом заявок на участь у програмі «Львів науковий». Про це сьогодні, 22 серпня, повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

"Цього року науковці та наукові інституції Львова знову мають змогу отримати додаткове фінансування з міського бюджету. Відповідно до Програми «Львів науковий» на 2017-2018 роки, місто виділяє 500 тис. грн, з них 250 тис. грн - на премії талановитим ученим та ще 250 тис. грн - на дофінансування міських наукових конференцій", - повідомив Андрій Москаленко

Координатор програми, заступник директора з маркетингу ЛКП «Львівське конференц-бюро» Андрій Павлів розповів: «Програма “Львів науковий” започаткована у 2016 році і має на меті забезпечити розвиток та промоцію наукового потенціалу міста. Минулого року премії для талановитих учених у розмірі 25 тис. гривень отримали 10 науковців. 12 наукових заходів, серед яких Улямівські студії із комп’ютерного моделювання, що проходили в червні, міжнародна конференція «СКУ в 50 років і далі: Європейський контекст», яка відбудеться 28 серпня, та 7-ма міжнародна Вайглівська конференція з мікробіології та імунології, запланована на вересень, та кілька інших отримали дофінансування у розмірі від 10 до 24 тис. гривень».

Цьогоріч правила конкурсу не змінилися - учасники подають заявки на участь у конкурсі, Керівна Рада програми розглядає їх та згідно об’єктивних критеріїв визначає переможців конкурсу соціально-наукових проектів та у номінації «талановиті вчені».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ