Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів в очікуванні найбільшої IT-події Східної Європи

Традиційно найочікуваніша подія вересня у тех світі – це презентація Apple в Купертіно. Але за тиждень ажіотаж вгамовується, тому що всі готуються до найбільшої тех конференції в Східній Європі – IT Arena.
IT Arena

На подію чекають тисячі програмістів, керівників ІТ компаній, аналітиків, маркетологів, засновників стартапів та всіх, хто цікавиться ІТ технологіями. Цьогоріч IT Arena пройде вп’яте – рубіж, який далеко не кожна тех подія переходить.

Вже тричі найкраща тех-подія в Україні за версією DOU, IT Arena, відбудеться з 28 по 30 вересня і збере понад 2500 учасників з усього світу та біля 100 спікерів з найкращих міжнародних технологічних компаній, таких як Tesla, Uber, Soundcloud, Facebook, Google, Linkedin та найуспішніших українських стартапів. IT Arena – це єдина конференція в Україні, яка настільки привертає увагу міжнародної спільноти: біля 80 % спікерів – представники міжнародних компаній, а більш ніж чверть відвідувачів конференції приїдуть з-за кордону. IT Arena  – подія, важлива не тільки для розвитку тех-індустрії в Україні, конференція також задає стандарти бізнес-туризму, приваблюючи тисячі відвідувачів до Львова. Саме тому 50 мітапів у третій день конференції відбудуться у восьми локаціях в центрі міста – щоб усі відвідувачі мали змогу відвідати історичний центр.

Спікер – кіногерой, спеціалістка з Data Science та екс-PM в Linkedin

Цього року організатори IT Arena привезуть 100 топових експертів, представників глобальних компаній, які готові поділитися своїм досвідом та знаннями з учасниками конференції. Програма конференції поділена на 4 потоки: бізнес, технології, продукт та стартап, щоб охопити ключові аспекти IT індустрії.

Серед найцікавіших спікерів:

Semyon Dukach (Managing Partner у One Way Ventures, в минулому Managing Director Techstars) – математичний геній та успішний підприємець. Навчаючись в МIT,  Семен та його команда з блекджеку виграли понад $4 мільйони, хакнувши казино за допомогою точних математичних розрахунків. Ця історія лягла в основу сценарію фільму “21” та документального фільму “Breaking Vegas”.  Підприємець та інвестор поділиться з учасниками своїми успіхами та невдачами на бізнес треці.

Sachin Rekhi (Founder & CEO у Notejoy, ex-Head of Product at Linkedin, ex-Product Manager у Microsoft)  – підприємець, який поділиться з учасниками унікальним досвідом відкриття компаній та створення бездоганних продуктів на продуктовому стрімі.

Cassie Kozyrkov (Chief Decision Scientist в Google Cloud) – спеціалістка в галузі даних та штучного інтелекту розкаже про потенціал розвитку машинного навчання та штучного інтелекту та використання AI технологій в компаніях. Учасники матимуть змогу послухати Cassie на технологічному треку.

Martin Villig (Co-founder в Taxify) – підприємець з 20-річним досвідом порадить засновникам стартапів та іншим учасникам конференції, як уникнути проблем при запуску продуктів. Послухати естонського бізнесмена, який почав експансію на український ринок, можна буде на стартап потоці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ