Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівавтодор прозвітував про ефективність смуг для громадського транспорту

Завдяки встановленню делінеаторів на вулицях Свєнціцького та Франка, час руху трамваїв з Сихова у центр значно зменшився і в ранковий пік наблизився до показників вихідних днів, коли значно менше автотранспорту та відсутні затори. Про це зокрема зазначили в ЛКП "Львівавтодор".

Загалом, на ділянці від Стадіону "Україна" до Стрийського ринку, середня тривалість руху зменшилась на більш ніж 15 хвилин (із 22-30 хвилин до 6-8 хвилин).

Зокрема від Стадіону "Україна" до Академії мистецтв трамваї не витрачають до 12 хвилин на очікування в загальному заторі, а проїздять цю ділянку за 3-4 хвилини.

Від Академії мистецтв до Стрийського парку в загальному заторі трамваї витрачали до 10-12 хвилин, тепер - 1-2 хвилини.

Від Стрийського парку до Стрийського ринку час в дорозі зменшився з 8 хвилин до 2-3 хв.

Незначні затримки порівняно із вихідними днями спостерігаються лише на перехрестях Свєнціцького-Франка та Снопківська-Франка, де водії автотранспорту не завжди надають перевагу трамваям.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо напередодні, делініатори на вул. Свєнціцького у Львові виявились небезпечними для містян. Кореспондент був свідком, як уламок делініатора вилетів з-під колеса автомобіля в сторону пішоходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ