Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина готується приймати матч за звання чемпіонки світу з шахів

Про організацію та підготовку до проведення матчу за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок 2016 року у місті Львові йшлося у четвер, 29 жовтня, під час наради, яка відбулася під головуванням керівника Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Участь у нараді взяли представники всеукраїнської та обласної шахових федерацій, керівники окремих департаментів облдержадміністрації та міської ради, повідомила прес-служба ЛОДА.

Зокрема, присутні розглянули питання вибору місця, де  безпосередньо проходитиме матч на першість світу між Марією Музичук і Хоу Іфань, а також місць, де відбуватимуться інші спортивно-мистецькі заходи, які будуть організовані в межах  даної спортивної події.

Окрім цього учасники наради, обговорили попередній кошторис, який потрібний для  організації та проведення матчу у Львові. Також поспілкувалися щодо забезпечення безпеки  під час матчу.

Серед іншого, присутні розглянули кандидатури персонального складу робочої групи у місті Львові та склад дирекції з підготовки та проведення матчу.

Нагадаємо, що Матч Музичук – Хоу Іфань відбудеться у березні у місті Львові.

Президент Петро Порошенко підписав указ, яким створюється Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні матчу на звання чемпіонки світу з шахів серед жінок 2016 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ