Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівщина отримає фінанси на регіональний розвиток та транскордонне співробітницво за програмами ЄС протягом 2007-2013 років

Європецький Союз протягом 2007-2013 років планує реалізувати чотири програми фінансування регіонального розвитку Польщі, Румунії, Угорщини та Словаччини загальною сумою 290 млн євро. У рамках транскордонного співробітництва, базуючись на міжурядових угодах, Україна та Львівська область зокрема матиме змогу отримати інвестиції на регіональний розвиток  від ЄС, за умов існування дієздатних проектів. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповіла член Європейської комісії, професор Данута Хюбнер.
Як відзначив під час прес-конференції голова Львівської ОДА Петро Олійник, Львівщина також має право на 10% коштів, що відведені Євросоюзом для Республіки Польща на потреби транскордонного співробітництва. За ці кошти у прикордонних районах Львівщини можна буде розбудовувати інфраструктуру — припустив голова ОДА. Однак знову ж таки сам процес надходження цих коштів у Львівщину та їхня сума має стати результатом двосторонньої співпраці урядів Польщі та України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ