Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада роздасть пільгові путівки в «Артек» і «Молоду гвардію»

З 1 до 12 березня управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради проведе відбір дітей пільгових категорій на оздоровлення протягом цього року в МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода гвардія». Про це повідомили сьогодні, 1 березня, у прес-службі Львівської міської ради.

 

Відтак, відповідно до кількості виділених путівок  для Львівської області Міністерством України  у справах сім’ї, молоді та спорту та квоти Львова від управління у справах сім’ї, молоді ЛОДА заявники зможуть оздоровити своїх дітей.

 

 «Заявки  на оздоровлення  та відповідні документи дітей пільгових категорій просимо подавати з 1 березня до  12 березня в «Центр обслуговування мешканців» Львівської міської ради,  що на пл. Ринок, 1, каб.117», повідомив спеціаліст з оздоровлення управління молоді, сім’ї та спорту  Ліна Полихата.

 

Згідно із законодавством на оздоровлення в «Артеку» та «Молодій гвардії» мають право діти пільгових категорій, віком від 9 до 16 років.

          

Заяви і подані документи будуть розглянуті робочою комісією з оздоровлення дітей у МДЦ «Артек» та «Молода гвардія». По тому буде затверджено список дітей, враховуючи соціальний статус дитини і матеріальне становище сім’ї, у якій вона виховується.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ