Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада створила комісію для аналізу стану надходжень від ринкового збору та плати за паркування автомобілів у Львові

1 серпня утворено комісію для аналізу стану надходжень від ринкового збору та плати за паркування автомобілів у Львові – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
У склад комісії ввійшли: Марта Литвинюк - керуючий справами виконкому, голова комісії М.Шморгай - начальник управління промисловості та підприємництва, заступник голови комісії Л.Червінка - головний спеціаліст сектору споживчого ринку відділу  торгівлі управління промисловості та підприємництва, секретар комісії.
Члени комісії: Гелена Пайонкевич - начальник юридичного управління, Микола Шкурган - начальник управління транспорту і зв'язку, Ігор Цвілинюк - начальник управління економіки, Н.Ковальчук - начальник відділу доходів управління фінансів, Л.Радішевський - позаштатний радник міського голови з питань торгівлі та громадського харчування, В.Костик - член виконавчого комітету (за згодою), В.Ломакович - член виконавчого комітету (за згодою), П.Соболь - депутат міської ради (за згодою), І.Шпякін - директор дочірнього підприємства НВ АТП (за згодою).
Комісії доручено проаналізувати стан, динаміку ринкового збору і плати за паркування автомобілів у Львові та за результатами роботи підготувати проект рішення виконавчого комітету. Термін - до 10 вересня 2006 року. Відповідальний - голова комісії Андрій Садовий.
За словами заступника начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ігоря Сошенка, єдиний тариф плати за паркування автомобілів у Львові встановлений рішенням виконкому в 2002 році і становить 1 грн за годину для малогабаритних автомобілів. «Проблема стягнення плати за паркування автомобілів у Львові є дуже складною, тому що автомобілі можуть бути припаркованими протягом трьох і більше годин, але власники транспортних засобів готові платити не більше двох гривень», - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ