Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна рада не може позбутися неугодного гендиректора «Галсільлісу»

Директор лісогосподарського підприємства "Галсільліс" незаконно видав наказ, згідно з яким підприємство відпочиватиме 16 днів з відповідним відпрацюванням . Про це сьогодні, 5 січня, на перед сесійній прес-конференції повідомив голова Львіської обласної ради Олег Панькевич.

Олег Панькевич пояснив, чому проблема «Галсільлісу» винесена на розгляд сьогоднішньо, 5 січня, сесії Львівської обласної ради. За його словами, на лісогосподарському підприємстві відбуваються дивні речі.

«Перед новим роком директор підприємства Павло Котик видав наказ про те, що все підприємство переносить свої вихідні дні. Згідно з його наказом, «Галсільліс»відпочиватиме 16 днів, тобто більше як півмісяця. В наказі йдеться також про відповідне відпрацювання цих вихідних. «Наказ пана Котика є незаконним і порушує трудове законодавство. Такий графік роботи може завдати шкоди і господарській діяльності підприємства, і соціально-економічному розвитку всієї Львівської області»,– наголосив Олег Панькевич.

Він розповів, що в той час, як центральне підприємство «Галсільлісу» відпочиває, окремі районні підприємства активізували свої вирубки. Зокрема , такий фактзареєстровано в Яворівському районі. Туди за ініціативи депутатів обласної ради їздила комісія і виявила вирубку площі, що мала певні порушення із документацією.

«Звідси й зробили висновок, що такі накази видаються не випадково. Таке діяння пана Котика є незаконним. Можливо, прийматимемо певні рішення, аби призупинити цей процес. Ми не можемо стояти осторонь цієї проблеми»,– наголосив Олег Панькевич.

Нагадаємо, що не так давно львівська обласна рада проголосувала за те, щоб звільнити Павла Котика з посади гендиректора «Галсільлісу», однак останній завчасу пішов на лікарняний і потім звернувся до суду, який призупинив дію рішення обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ