Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна рада повторно голосуватиме за звернення з вимогою заборонити діяльність Партії регіонів та КПУ — Микола Горинь

«Вчорашня заява Львівської обласної ради — це проста провокація і мені дуже прикро, що така провокація відбулася у сесійному залі Львівської облради. Я не приховував свого обурення щодо результатів голосування за таку заяву, зокрема щодо позитивного голосування окремими представниками «Нашої України», які на останніх секундах голосування натиснули «за», — зазначив сьогодні «Гал-info» заступник голови Львівської облради Микола Горинь, коментуючи прийняте вчорашнє звернення облради до Президента із вимогою заборонити діяльність Партії регіонів та КПУ.
«Прийняття цього звернення мусить бути розглянутим на черговій сесії Львівської обласної ради. Вже багато депутатів Львівської облради звернулися до голови обласної ради із заявами, що вони із тих чи інших причин помилково проголосували за нього. Тому я думаю, що повторно це звернення буде проголосовано на черговій сесії облради», — зазначив Горинь.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ