Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівська обласна рада просить Нацраду не анульовувати ліцензцію «Львів-ТБ»

Львівська обласна рада надіслала звернення у Національну раду з питань телебачення та радіомовлення з проханням не анульовувати ліцензії «Львів-ТБ». Про це «Гал-інфо» сьогодні, 17 травня, повідомив депутат Львівської обласної ради Олесь Старовойт.

 

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, директор підприємства Львівської обласної ради комунальної форми власності телекомпанія «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький звернувся до Нацради з питань телебачення та радіомовлення про анулювання ліцензії телекомпанії, лист на адресу Нацради надійшов ще 26 квітня.

 

За словами Олеся Старовойта, директор телекомпанії «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький не мав повноважень просити Нацраду з питань телебачення та радіомовлення позбавити «Львів-ТБ» ліцензії на право мовлення. Відповідно до законодавства тільки Львівська обласна рада може звертатися до Нацради з пропозицією про анулювання ліцензії.

 

Як зазначив Старовойт, він шокований листом Хвойницького. «Як людина при здоровому глузді могла таке вчинити?! Позиція Михайла Хвойницького не зрозуміла не тільки з точки зору депутата обласної ради, а насамперед медійника. Шкода працівників телекомпанії, які через дії свого директора могли втратити роботу», – наголосив Олесь Старовойт.    

 

На думку депутат обласної ради, після того, як Михайло Хвойницький вийде з лікарняного, будуть зроблені відповідні кадрові висновки. Натомість завтра, 18 травня, під час сесії Львівська обласна рада розгляне питання про лист директора «Львів-ТБ» Михайла Хвойницького з проханням анулювати ліцензію.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ