Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна виборча комісія: постанова №5

Львівська обласна виборча комісія Львівської області ухвалила постанову №5 «Про затвердження єдиного кошторису доходів і видатків Львівської обласної виборчої комісії на підготовку і проведення чергових виборів депутатів Львівської обласної ради 25 жовтня 2015 року». Про це повідомила Львівська ОВК.

ЧЕРГОВІ ВИБОРИ ДЕПУТАТІВ МІСЦЕВИХ РАД ТА СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ, МІСЬКИХ ГОЛІВ

25 жовтня 2015 року

Львівська обласна виборча комісія

ПОСТАНОВА №5

м. Львів, вул. Винниченка 18

17 год. 25 хв.

«14» вересня 2015 року № 5

Про затвердження єдиного кошторису доходів і видатків Львівської обласної виборчої комісії на підготовку і проведення чергових виборів депутатів Львівської обласної ради 25 жовтня 2015 року

Відповідно до частини 6 статті 69 Закону України «Про місцеві вибори» територіальна виборча комісія складає відповідно до середніх норм видатків єдиний кошторис доходів і видатків на підготовку і проведення чергових місцевих виборів із включенням до нього власних видатків та видатків дільничних виборчих комісій.

Відповідно до «Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №839 від 15 вересня 2015 року територіальна виборча комісія в межах обсягу видатків складає, затверджує та узгоджує з головою відповідної місцевої ради кошторис, план асигнувань загального фонду місцевого бюджету для підготовки і проведення чергових місцевих виборів з урахуванням видатків дільничних виборчих комісій.

Враховуючи вищезазначеними, керуючись постановою Центральної виборчої комісії № 237 від 9 вересня 2015 року «Про затвердження середніх норм видатків територіальних та дільничних виборчих комісій на підготовку і проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року»

Львівська обласна виборча комісія п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити єдиний кошторис доходів і видатків Львівської обласної виборчої комісії на підготовку і проведення чергових виборів депутатів Львівської обласної ради 25 жовтня 2015 року.

2. Затвердити план асигнувань загального фонду місцевого бюджету для підготовки і проведення чергових виборів депутатів Львівської обласної ради 25 жовтня 2015 року.

3. Єдиний кошторис доходів і видатків Львівської обласної виборчої комісії та план асигнувань загального фонду місцевого бюджету для підготовки і проведення чергових виборів депутатів Львівської обласної ради 25 жовтня 2015 року подати на узгодження голові Львівської обласної ради.

 

Голова Львівської обласної виборчої комісії Щур М.В

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ