Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада хоче виділити 1,5 млн грн воїнам-добровольцям

Бюджетна комісія Львівської обласної ради пропонує внести зміни до програми з надання допомоги бійцям АТО та передбачити додатково кошти для воїнів-добровольців. Відповідну пропозицію сьогодні, 19 вересня, під час засідання президії Львівської обласної ради озвучив голова бюджетної комісії Олег Домчак, повідомив кореспондент Гал-інфо.

За його словами, зважаючи на те, що на минулому сесійному засіданні офіційно на обласному рівні Львівська обласна рада визнала бійців добровольчих формувань, які не увійшли до складу підрозділів ЗСУ та МВС, бійцями-добровольцями АТО, для них необхідно передбачити хоча б 1,5 млн грн.

Львівська облрада визнала бійців-добровольців АТО

Кошти для цього від запропонував знайти за рахунок перегляду попереднього рішення сесії про виділення додатково 5,5 млн. грн депутатам для соціальної допомоги громадянам.

Він нагадав, що ця пропозиція була внесена з голосу, без погодження бюджетної комісії.

Попри брак коштів для медицини депутати виділили 5,5 млн грн на свої допомоги

За його словами, з цих грошей пропонується скерувати 3 млн. грн для закупівлі необхідних препаратів обласним медичним закладам. Ще 1,5 мільйони гривень виділити для допомоги добровольцям, які брали участь в АТО, решту 1 млн. грн – на потреби малозабезпеченим родинам.

Як зазначив голова Львівської облради Олександр Ганущин, якщо бюджетна комісія підтримає такі зміни, то їх буде винесено на розгляд сесії 27 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ