Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада планує внести зміни до конкурсу мікропроектів

У Львівській обласній раді мають намір внести ряд змін до Положення про конкурс мікропроектів. Про це сьогодні, 12 вересня, під час брифінгу повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

«В жовтні планується внести ряд змін в Рположення про конкурс мікропроектів.  Наприклад, ми пропонували мікропроекти окремо для шкіл та окремо для дитячих садочків. Ми бачимо, що одна галузь повинна мати один пріоритет. Можливо, також буде трохи збільшено фінансування. Щодо суми, то вона залишиться така ж сама», - сказав Володимир Гірняк.

Додамо, що загальна вартість проекту не повинна перевищувати 400 тис. грн, а максимальна субвенція з обласного бюджету – 200 тис. грн.

«Можливо ми введемо окремі пріоритети на екологічні програми», - сказав Володимир Гірняк.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні, 12 вересня, у Львівській обласній раді відбулася публічна дискусія «Обласний конкурс проектів місцевого розвитку: стан та перспективи». Станом на 7 вересня із 619 мікропроектів-переможців у цьому році роботи завершені по 289, тривають – по 265 проектах. Натомість по 65 проектах роботи не розпочаті. Вони на етапі підписання договорів підряду, початку будівельних робіт, або закупівлі обладнання, завершення процедури електронних торгів на ProZorro тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ