Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівська облрада затвердила Програму конкурсу проектів місцевого розвитку на 2017 – 2020 рр

Сьогодні, 25 жовтня, депутати Львівської обласної ради затвердили Програму проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки. «За» проголосувало 54 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.

Додамо, що мета Програми полягає в сприянні територіальним громадам сіл, селищ, міст, у  тому числі об’єднаним, у вирішенні місцевих проблем та створенні умов для сталого соціально-економічного розвитку шляхом  проведення щорічного  Конкурсу проектів місцевого розвитку (далі – Конкурс), відповідно до пріоритетних напрямів Конкурсу з їх дофінансуванням за рахунок субвенції обласного бюджету місцевим бюджетам.

Програма щорічно розробляються відділом з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв’язків Львівської обласної ради та подаються на розгляд та затвердження Конкурсної ради.

З метою неупередженого формування персонального складу Експертної комісії голова обласної ради створює комісію з попереднього відбору кандидатів, які підпадають під вимоги експерта з оцінки проектів місцевого розвитку. Комісія проводить публічне заслуховування кандидатів, які претендують до складу Експертної комісії, протокольно надає Конкурсній раді відповідні висновки та рекомендації для затвердження персонального складу Експертної комісії.

Конкурсанти повинні надати чіткі підтверджуючі документи щодо забезпечення фінансування за рахунок залучених коштів. Джерелами формування залучених коштів Конкурсанта можуть бути: районний, ОТГ, міський, селищний, сільський бюджети, а також небюджетний внесок Конкурсанта у вигляді фінансового (кошти фізичних осіб, спонсорів, донорів), нефінансового внеску (робота, матеріали).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ