Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Лікарня швидкої допомоги збирає кошти на оновлення операційного відділення

ДОПОМОЖИ Лікарні швидкої допомоги ЗАМІНИТИ старе радянське обладнання в операційному відділенні!

Якісну медичну допомогу складно надати без якісного медичного обладнання. В операційному відділенні частина обладнання використовується ще за радянських часів. Закупівля нового обладнання покращить якість медичної допомоги та полегшить роботу медичному персоналу. Людські життя- найвища цінність!

Заходь на сайт Громадського бюджету-2020 https://lviv.pb.org.ua/projects/22 та обирай ПРОЕКТ № 22! Підтримай медиків та віддай свій голос за зміни в Лікарні швидкої допомоги!

Ми дуже хочемо зробити медичну допомогу у нас ще якіснішою. Саме тому нам потрібне нове обладнання – операційні столи та ОСВІТЛЕННЯ! Долучайся до доброї справи! Медицина - це те що стосується КОЖНОГО.

УВАГА! Друзі, проголосувати онлайн за наші проекти може кожен, хто досягнув 16-річного віку та зареєстрований у м.Львові (м. Винники, смт Рудно, смт Брюховичі), а також у населених пунктах, які входять до складу ЛЬВІВСЬКОЇ ОТГ: м. Дубляни, с. Великі Грибовичі, с. Збиранка, с. Малі Грибовичі; с. Гряда, с. Воля-Гомулецька, с. Зашків, с. Завадів, с. Зарудці; с. Лисиничі, с. Підбірці; с. Рясне Руське, с. Підрясне.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ