Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

ЛОР провалила голосування за незадовільну роботу керівника екстреної медицини

Сьогодні, 30 січня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати заслухали звіт генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимира Похмурського. Дати оцінку його роботі депутати не змогли, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото Твоє Місто.

Зазначимо, що постійна депутатська комісія обласної ради з питань охорони здоров’я на своєму засіданні визнала роботу гендиректора незадовільною.

Директорка департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микитчак заявила: «Цей рік роботи не виправдав наші сподівання. Було багато в програмі зобов’язань, було забезпечено повне сприяння та передбачений фінансовий ресурс. Департамент провів комплексну перевірку. Визнано, що гендиректор не зумів прийняти адекватних управлінських рішень».

За її словами, за останній рік зросла кількість звернень щодо незадовільної роботи екстреної медичної допомоги, нема тренінгів для медпрацівників, провалено тендерну процедуру.

«В колективі погіршився морально-психологічний клімат, є значна плинність кадрів. Ми підтримуємо висновок про незадовільну роботу і не знімаємо відповідальність із департаменту», - сказала Ірина Микитчак.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що ще не пройшло року, як гендиректор на посаді.

Комісія з питань охорони здоров’я запропонували визнати роботу незадовільною, але «за» проголосувало лише 17 депутатів.

Відтак, Олександр Ганущин запропонував визнати роботу недостатньою і у тримісячний термін повторно винести звіт гендиректора на розгляд сесії. «За» проголосувало 39 депутатів – рішення не прийнято.

Заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк запропонував вилучити питання оцінки роботи та повернутися до цього питання через три місяці. «За» проголосувало 44 депутати.

Під час голосування вцілому депутати провалили голосування, адже «за» проголосувало лише 42 депутатів. Відтак депутати не змогли прийняти жодного рішення незважаючи на незадоволення роботою гендиректора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ