Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська облрада провалила тест на опозиційність, – Гінка

Коментуючи результати голосування за недовіру О. Салу, голова Львівського «УДАРу», народний депутат України Ярослав Гінка відзначив: «Можу без вагань сказати – всі депутати від УДАРу одностайно з’явились на це знакове голосування і проголосували за недовіру скандальному призначенцю Салу». Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Щоб не було зайвих запитань, усі свої бюлетені ударівці позначали ручкою з червоними чорнилами  та літерою «У». За нашими підрахунками, зважаючи на чисельність опозиційних депутатів у складі Львівської обласної ради, питання недовіри Салу мало б набрати  більше, аніж 75 голосів. Цифра «72» - це велике запитання до наших колег з опозиції», – сказав він.

Депутат, також, відзначив, що попри позитивний результат, бо питання про недовіру  таки набрало достатню кількість голосів, для того, аби перемагати у майбутньому, опозиція має навести лад у своїх рядах.

«Будемо відвертими: опозиція провалила це знакове голосування, яке було лакмусовим папірцем на опозиційність Львівської облради. Що будемо робити далі? – Час покаже, треба провести відповідні консультації. Неголосування фракцій ПППУ та ПР було прогнозоване, ми не брали до розрахунку їхні голоси. Тому основне питання до наших колег з опозиції – наведіть лад у своїх лавах! Ми повинні знати, на що розраховувати у подальшому. Боротьба триває, і у подальшому виклики будуть ще більш серйозними!», - відзначив Ярослав Гінка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ