Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська „Пора” виступила проти розширень повноважень Олійника

Під час засідання політради Львівської обласної організації ГП „Пора” у суботу 26 січня, було вирішено надіслати лист Президенту, в якому висловлено протест проти розширення повноважень губернаторів. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова політради Володимир Квурт.
„Ми розглянули також питання про оцінку проекту закону „Про місцеве самоврядування” щодо недопустимості пункту 59, яким передбачено розширення повноважень губернатора, – каже Квурт. – На нашу думку, таке розширення є небезпечним і приведе до дискредитації, а то й знищення місцевого самоврядування, яке тільки почало формуватися, до знищення паростків громадянського суспільства”.
За словами Квурта, пористи також обговорили питання проведення місцевого референдуму, на який би було винесено питання про функціонування грального бізнесу у Львові.
„Ми також проговорили щодо неможливості суміщення посад депутата і чиновника відповідної ради”, –  повідомив керівник ЛОО ГП „Пора”.
За його словами, також було обговорено проведення звітно-виборчих конференцій у міста і районах області, а також підготовка до кінця травня обласної звітно-виборчої конференції.
„Ми звернулись до центральної політради, аби визначити терміни громадянських зборів „Пори”, щоби сформувати центральну раду і прийняти нові положенні та нову програму”, – сказав також Квурт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ