Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Львівська рада надала земельну ділянку для арени на Євробаскет - 2,7га

Учора, 7 лютого, на сесії Львівської міської ради проголосували за виділення земельної ділянки на вул. Липова алея, 5 для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015». Площа ділянки – 2,7 га. Про це повідомила прес-служба міськради.

За словами начальника юридичного управління Гелени Пайонкевич, щоб реалізувати цей проект, необхідно ще 3 рішення міської ради.

«Насправді до того, як ЛКП «Спортресурс» буде підписувати інвестиційну угоду, необхідно ще два рішення ради. Перше рішення ради – про затвердження детального плану цієї території або зонування, це безумовно рада повинна приймати таке рішення. Наступне рішення ради – про затвердження проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки, а інвестиційна угода чи то з баскетбольним клубом, чи то з ФК «Карпати», вона однозначно набере чинності виключно після затвердження рішенням ради. Тобто, ми говоримо про 4 рішення ради для реалізації цього проекту», - зазначила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ