Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура Львова вимагає скасувати рішення виконкому щодо забудови парку «Снопківський»

Прокуратура Львова завершила перевірку законності рішення виконкому ЛМР від 25 січня цього року, яким надано дозвіл на розроблення детального плану та забудови території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса та Кубанської, повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Зокрема, з’ясовано, що схема розміщення детального плану території повністю охоплює межі об'єкта природно-заповідного фонду, а саме- парк «Снопківський». Водночас, згідно з чинним законодавством, планування та подальша забудова таких земель не допускається. 

Крім цього, вказаним рішенням також протиправно визначено відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території ТзОВ «Клуб професійного футболу Карпати», яке не є власником чи орендарем згаданої земельної ділянки.

Відтак, 13 лютого прокуратурою Львова внесено подання на розгляд виконавчого комітету ЛМР з вимогою скасувати зазначене рішення, а також провести службову перевірку та притягнути до відповідальності винних посадових осіб.

Водночас в органи Державної сільськогосподарської інспекції скеровано вимогу провести перевірку законності ухвали ЛМР від 7 лютого 2013 року про погодження ЛКП «Спортресурс» місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ