Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська «Слуга народу» переплюнула в плагіаті Синютку, Кошулинського та Рущишина

Не встиг вщухнути скандал з плагіатом відеоролика кандидата в президенти Польщі Рафала Тшасковського, сюжет якого був використаний кандидатами на посаду мера Львова Олегом Синюткою, Русланом Кошулинським та Ярославом Рущишиним, як знайшлися ті, хто їх переплюнув.

Мова йде про радіоролик партії «Слуга Народу», який зараз лунає із кожної львівської «праски». Пересічному громадянину на слух важко вловити весь зміст, який вклали «слуги» у свій рекламний «шедевр». Але знайшлися люди, які розшифрували це «закодоване» повідомлення. І ось що вийшло: «Стоїш на варті Батьківщини!? Захищаєш свободу?! Дбаєш за майбутнє в ЄС?! Підтримай своїх! Віддай свій голос за Слугу народу!».

Ви скажете: «Ну то й що? Де ж тут плагіат?». А справа втім, що команда Козицького використала у тексті назви провідних партій. Так, наприклад стоїш на варті – партія «Варта». Із «Батьківщиною» та «Свободою» і так все зрозуміло». Далі згадується партія «За майбутнє» і абревіатура «Європейської солідарності» – ЄС. Мабуть не знайшовши пристосуванню «Самопомочі», вони використали рекламний слоган Садового «Підтримай своїх». І, насамкінець, запропонували віддати партії Вакарчука «Голос» за себе – «Слугу народу».

Ось, що буває, коли у піарників закінчується креатив…

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ