Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська "Європейська Солідарність" вимагає від міського голови виконати рішення уряду

Львівська "Європейська Солідарність" вимагає від міського голови виконати рішення уряду та зняти усі дозволені обмеження для місцевих підприємців

Заява фракції "Європейської Солідарності" у Львівській міській раді

Вимагаємо від міського голови Львова дотримуватись Конституції та виконати постанову уряду про послаблення умов карантину.

4 травня уряд в постанові № 343 дозволив вести діяльність малому бізнесу, зокрема було дозволено торгівлю непродовольчою групою товарів, відновлено діяльність перукарень та салонів краси, роботу літніх майданчиків біля кафе та ресторанів. Таким чином, після акцій протесту підприємців, що пройшли в багатьох містах України, уряд пішов на зустріч мало бізнесу, який найбільше постраждав від карантинних обмежень.

Проте, міська влада Львова в особі Андрія Садового, фактично не виконала рішення уряду, і не зняла всіх дозволених обмежень для підприємців Львова. Вважаємо таку поведінку міського голови неправильною і такою, що негативно впливає не лише економіку Львова, а й на соціальну-економічну ситуацію в місті, що може закінчитись значним посиленням соціальної напруги.

Конституція України гарантує всім громадянам захист їх прав і право на працю зокрема. Вимагаємо від Андрія Садового виконати постанову уряду № 343 і дозволити людям працювати та реалізовуватись.

Публікацію підготовлено депутатами фракції партії БПП "Солідарність" в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів".  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ